FAMILIEBEDRIJF TEGELHAL ZUID

Kwalitatieve vloer- en wandtegels voor in de keuken

Vloerverwarming in Rotterdam laten aanleggen

Wilt u vloerverwarming in Rotterdam laten aanleggen? Dat kan Tegelhal Zuid voor u doen. Wij hebben jarenlange ervaring met het installeren van vloerverwarmingen. Als u een nieuwe vloer laat aanleggen, kunt u er voor kiezen om hier ook gelijk vloerverwarming onder te laten leggen. Het is mogelijk om de vloerverwarming te laten functioneren als hoofdverwarming, maar bijverwarming is ook een optie.

Vloerverwarming laten aanleggen door Tegelhal Zuid

-> Kwalitatief hoogstaande service tegen scherpe prijzen;

-> Flexibele instelling;

-> Wij adviseren u en denken met u mee;

-> Ruim assortiment aan vloertegels, wandtegels en andere soorten tegels;

-> Leverancier van tegels, inclusief legservice;

-> Dé tegelwinkel in regio Rotterdam.

Wilt u graag vloerverwarming laten aanleggen door ons? U bent van harte welkom in onze showroom. U kunt ook direct een offerte aanvragen of contact met ons opnemen. Wij kijken graag met u mee naar de mogelijkheden.

Wij beloven uw tijd te respecteren

Al 50 jaar fijne service

Alles in-house

Vloerverwarming aanleggen 3

Vloerverwarming als hoofdverwarming

De mogelijkheid om vloerverwarming als hoofdverwarming te gebruiken bestaat zeker. Dit houdt in dat u geen extra verwarming door middel van radiatoren of kachels nodig hebt. De vloerverwarming functioneert gewoon met de thermostaat in uw kamer.

Er wordt echter ook vaak gekozen om de vloerverwarming te laten dienen als bijverwarming. In dit geval werkt de vloerverwarming de radiatoren of kachel als bron voor verwarming. Het ligt er vooral aan wat voor huis u hebt, of de vloerverwarming het beste als hoofd- of bijverwarming kan functioneren. In nieuwbouwhuizen wordt er vaak gekozen voor vloerverwarming als hoofdverwarming, bij oudere huizen gaat de voorkeur vaak naar bijverwarming.

Vloerverwarming spoelen in Rotterdam

Een vloerverwarming moet goed onderhouden worden. Door vervuiling in het cv-systeem kan de vloerverwarming vervuild raken. Het gevolg hiervan is dat u minder rendement hebt, met een hogere gas- en energierekening. Ook de reparaties kunnen dan in kosten oplopen. Wij kunnen voor u de vloerverwarming spoelen, zodat deze optimaal blijft verwarmen.

Vloerverwarming en nieuwe vloertegels

Naast vloerverwarming bent u bij ons ook van harte welkom om nieuwe vloertegels aan te schaffen. Onze tegelzetters hebben al meer dan 20 jaar ervaring en kunnen de tegels ook zetten voor u. U bent bij ons aan het juiste adres voor vloerverwarming, vloertegels, wandtegels, plinten, egalisatie en zand cement dekvloeren.

Vloerverwarming aanleggen 4

Mix van tegels

Vloerverwarming aanleggen 5

Keukentegels

Vloerverwarming aanleggen 6

Verschillende tegels

Vloerverwarming aanleggen 7

Natuursteentegels

Vloerverwarming aanleggen 8

Vloertegels

Vloerverwarming aanleggen 9

Badkamertegels

Vloerverwarming aanleggen 10

Keukenwand tegels

Vloerverwarming aanleggen 11

Wandtegels

Kom langs in onze showroom

In onze showroom kunt u een zeer uitgebreid aanbod van vloertegels bekijken. Ook kunt u een kijkje nemen in onze tegel outlet. U bent van harte welkom om langs te komen. Wij gaan graag met u in gesprek over de mogelijkheden voor vloerverwarming en nieuwe tegels.

Schakel ons in voor uw vloerverwarming in Rotterdam

Vloerverwarming laten aanleggen in Rotterdam? Neem dan direct contact met ons op. Wij gaan graag met u in gesprek over de mogelijkheden. U bent uiteraard ook van harte welkom in onze showroom. Hier kunt u eventueel direct nieuwe tegels aanschaffen. U kunt contact opnemen via onze contactpagina maar u kunt ook direct een offerte aanvragen.

Showroom

Adres

Noordenweg 67

2984 AG Ridderkerk

Contact


verkoop@tegelhalzuid.nl

Openingstijden

Maandag

Geopend op afspraak

Dinsdag – Vrijdag

09:00 t/m 17:00u

Zaterdag

10:00u t/m 17:00u

Zondag

Gesloten

Openingstijden

Wij zijn weer helemaal geopend! U bent zonder afspraak van harte welkom in onze showroom.

© Copyright 2022 – Tegelhal Zuid

Scroll naar top