Vloerverwarming in Rotterdam laten aanleggen

Wilt u vloerverwarming in Rotterdam laten aanleggen? Dat kan Tegelhal Zuid voor u doen. Wij hebben jarenlange ervaring met het installeren van vloerverwarmingen. Als u een nieuwe vloer laat aanleggen, kunt u er voor kiezen om hier ook gelijk vloerverwarming onder te laten leggen. Het is mogelijk om de vloerverwarming te laten functioneren als hoofdverwarming, maar bijverwarming is ook een optie.

Vloerverwarming laten aanleggen door Tegelhal Zuid

  • -> Kwalitatief hoogstaande service tegen scherpe prijzen;
  • -> Flexibele instelling;
  • -> Wij adviseren u en denken met u mee;
  • -> Ruim assortiment aan vloertegels, wandtegels en andere soorten tegels;
  • -> Leverancier van tegels, inclusief legservice;
  • -> Dé tegelwinkel in regio Rotterdam.

Wilt u vloerverwarming laten aanleggen door ons? Neem dan direct contact met ons op. U kunt ook een bezoek brengen aan onze showroom.


Showroom

Bezoek onze showroom in Ridderkerk

Fijne service

Wij geven u advies en denken altijd met u mee


Mooie tegels

Hoogstaande tegels tegen scherpe prijzen

Vloerverwarming als hoofdverwarming

De mogelijkheid om vloerverwarming als hoofdverwarming te gebruiken bestaat zeker. Dit houdt in dat u geen extra verwarming door middel van radiatoren of kachels nodig hebt. De vloerverwarming functioneert gewoon met de thermostaat in uw kamer.

Er wordt echter ook vaak gekozen om de vloerverwarming te laten dienen als bijverwarming. In dit geval werkt de vloerverwarming de radiatoren of kachel als bron voor verwarming. Het ligt er vooral aan wat voor huis u hebt, of de vloerverwarming het beste als hoofd- of bijverwarming kan functioneren. In nieuwbouwhuizen wordt er vaak gekozen voor vloerverwarming als hoofdverwarming, bij oudere huizen gaat de voorkeur vaak naar bijverwarming.

Vloerverwarming spoelen in Rotterdam

Een vloerverwarming moet goed onderhouden worden. Door vervuiling in het cv-systeem kan de vloerverwarming vervuild raken. Het gevolg hiervan is dat u minder rendement hebt, met een hogere gas- en energierekening. Ook de reparaties kunnen dan in kosten oplopen. Wij kunnen voor u de vloerverwarming spoelen, zodat deze optimaal blijft verwarmen.

Vloerverwarming en nieuwe vloertegels

Naast vloerverwarming bent u bij ons ook van harte welkom om nieuwe vloertegels aan te schaffen. Onze tegelzetters hebben al meer dan 20 jaar ervaring en kunnen de tegels ook zetten voor u. U bent bij ons aan het juiste adres voor vloerverwarming, vloertegels, wandtegels, plinten, egalisatie en zand cement dekvloeren.

Kom langs in onze showroom

In onze showroom kunt u een zeer uitgebreid aanbod van vloertegels bekijken. Ook kunt u een kijkje nemen in onze tegel outlet. U bent van harte welkom om langs te komen. Wij gaan graag met u in gesprek over de mogelijkheden voor vloerverwarming en nieuwe tegels.

Schakel ons in voor uw vloerverwarming in Rotterdam

Vloerverwarming laten aanleggen in Rotterdam? Neem dan direct contact met ons op. Wij gaan graag met u in gesprek over de mogelijkheden. U bent uiteraard ook van harte welkom in onze showroom. Hier kunt u eventueel direct nieuwe tegels aanschaffen. U kunt contact opnemen via onze contactpagina maar u kunt ook direct een offerte aanvragen.

Showroom

Adres

Noordenweg 67
2984 AG Ridderkerk

}

Openingstijden

Maandag:
Gesloten (op afspraak mogelijk)  

Dinsdag - Vrijdag:
9:00 tot 18:00

Zaterdag:
10:00 tot 17:00

Zondag:
Gesloten

 

Openingstijden

Vanwege de lockdown is de showroom is tijdelijk gesloten. Wel is het mogelijk om een afspraak te maken voor een virtuele tour door de showroom. Dit kan op de volgende openingstijden.

 

Bel ons: +316 266 166 29