Outlet verkoop tot aan 50% korting!

Tegel outlet in Rotterdam gezocht?

Bent u op zoek naar een tegel outlet in Rotterdam? Dan bent u aan het juiste adres bij Tegelhal Zuid. Wij hebben ervaren tegelzetters in dienst en kunnen bijvoorbeeld uw badkamer zonder problemen voorzien van nieuwe tegels tegen een lage prijs. Daarnaast hebben wij een showroom in Ridderkerk waar u de diverse tegels uit ons assortiment kunt komen bekijken.

Indien u tegels wilt kopen in onze tegeloutlet in Rotterdam bent u van harte welkom in onze showroom. Wij zijn geopend van dinsdag tot vrijdag van 9:00 tot 18:00. Op zaterdag zijn we geopend van 10:00 tot 17:00. U kunt ook direct een offerte aanvragen.


Tegelhal

Bezoek onze showroom in Ridderkerk

Goede service

Wij geven u advies en denken altijd met u mee


Tegel outlet

Hoogstaande tegels tegen scherpe prijzen

Grote tegel outlet in Rotterdam

 • -> Servicegericht: wij geven advies en denken mee;
  ->Kwalitatief hoogstaande tegels tegen scherpe prijzen;
  ->Wij hebben al meer dan 20 jaar ervaring als tegelzetter;
  ->Ruim assortiment aan vloer-, wand- en keukentegels;
  ->Flexibele werkwijze.

Tegels voor lage prijzen

In onze outlet vindt u tegels voor lage prijzen. U kunt onze outlet tegels in Rotterdam komen bekijken in onze showroom. U vindt bij ons prachtige tegels met korting tot 50%. Wij bieden tegels van natuursteen maar ook speciale wandtegels, vloertegels en keukentegels. Neem contact met ons op als u op zoek bent naar een specifieke tegel. Wij kijken graag met u mee.

Voor elk project

Wij hebben diverse tegels voor al uw projecten. Het maakt voor ons niet uit of u een aannemer of particulier bent. U bent altijd van harte welkom bij onze outlet voor tegels in Rotterdam. U bent bij ons aan het juiste adres voor tegels voor in de badkamer, keuken, toilet, douche of op de vloer. Onze tegelzetter neemt het tegelwerk graag uit uw handen.

Het werk van een tegelzetter

U verwacht dat een tegelzetter enkel tegels zet, maar dit is niet waar. Een tegelzetter kan ook de oude tegels van de wand of vloer halen en deze voor u afvoeren. Na het zetten van de nieuwe tegels, zorgen wij er altijd voor dat de ruimte waar de nieuwe tegels gezet zijn, schoon achtergelaten wordt. U hoeft dit zelf dus niets te doen, wij nemen alles uit handen.

Ons assortiment

Wij hebben standaard diverse soorten tegels in ons assortiment. Wij hebben onze tegels voor u op een rij gezet:

 • -> Keramische vloertegels
 • -> Wandtegels
 • -> Natuursteentegels
 • -> Keukentegels
 • -> Badkamertegels

Tegelzetter inhuren of zelf doen?

Het zeten van tegels is geen eenvoudige klus. Het is aan te raden om het niet zelf te doen. Tegelzetten is namelijk een vak apart. Een tegel recht op de wand of vloer krijgen is vrijwel onmogelijk als u geen ervaring of kennis hebt. Als u ons inhuurt als tegelzetbedrijf, zult u zien dat de uiteindelijke kwaliteit van het werk een stuk hoger ligt dan wanneer u het zelf doet.

Tegelzetbedrijf voor diverse werkzaamheden

U kunt bij ons voor meer diensten terecht dan enkel het tegelzetten. Wij hebben ook jarenlange ervaring met het plaatsen van plinten, egalisatie, zand cement dekvloeren en vloerverwarming. Het is ons doel om de beste kwaliteit en service te leveren.

“Onze prijzen verschillen met elk project. U kunt altijd een vrijblijvende offerte aanvragen via onze website”

Kom langs in onze tegeloutlet in Rotterdam

Ben je op zoek naar goedkope tegels? Kom dan langs in onze tegelhal in Rotterdam. Onze showroom is gevestigd in Ridderkerk. U bent van harte welkom op dinsdag – vrijdag van 9:00 tot 18:00 of op zaterdag van 10:00 tot 17:00. U kunt hier al onze outlet tegels in Rotterdam zelf bekijken.

Wilt u eerst contact met ons opnemen? Dat kan telefonisch via +316 266 166 29 of via ons contactformulier. Uiteraard kunt u ook via onze website een vrijblijvende offerte aanvragen.

Showroom

Adres

Noordenweg 67
2984 AG Ridderkerk

}

Openingstijden

Maandag:
Gesloten (op afspraak mogelijk)  

Dinsdag - Vrijdag:
9:00 tot 18:00

Zaterdag:
10:00 tot 17:00

Zondag:
Gesloten

 

Openingstijden

Vanwege de lockdown is de showroom is tijdelijk gesloten. Wel is het mogelijk om een afspraak te maken voor een virtuele tour door de showroom. Dit kan op de volgende openingstijden.

 

Bel ons: +316 266 166 29