FAMILIEBEDRIJF TEGELHAL ZUID

Outlet verkoop tot aan 50% korting!

Tegel outlet in Rotterdam gezocht?

Bent u op zoek naar een tegel outlet in Rotterdam? Dan bent u aan het juiste adres bij Tegelhal Zuid. Wij hebben ervaren tegelzetters in dienst en kunnen bijvoorbeeld uw badkamer zonder problemen voorzien van nieuwe tegels tegen een lage prijs. Daarnaast hebben wij een showroom in Ridderkerk waar u de diverse tegels uit ons assortiment kunt komen bekijken.

Indien u tegels wilt kopen in onze tegeloutlet in Rotterdam bent u van harte welkom in onze showroom. Wij zijn geopend van dinsdag tot vrijdag van 9:00 tot 17:00. Op zaterdag zijn we geopend van 10:00 tot 17:00. Of vraag direct een offerte aan.

Wij beloven uw tijd te respecteren

Al 50 jaar fijne service

Alles in-house

Tegel outlet Rotterdam 3
Tegel outlet Rotterdam 4

Grote tegel outlet in Rotterdam

-> Servicegericht: wij geven advies en denken mee;

->Kwalitatief hoogstaande tegels tegen scherpe prijzen;

->Wij hebben al meer dan 20 jaar ervaring als tegelzetter;

->Ruim assortiment aan vloer-, wand- en keukentegels;

->Flexibele werkwijze.

Tegels voor lage prijzen

In onze outlet vindt u tegels voor lage prijzen. U kunt onze outlet tegels in Rotterdam komen bekijken in onze showroom. U vindt in ons assortiment prachtige tegels met korting tot 50%. Wij bieden tegels van natuursteen aan, maar ook speciale wandtegels, vloertegels en keukentegels. Neem contact met ons op als u op zoek bent naar een specifieke tegel. Wij kijken graag met u mee.

Voor elk project

Wij beschikken over diverse tegels voor al uw projecten. Het maakt voor ons niet uit of u een aannemer of particulier bent. U bent altijd van harte welkom bij onze outlet voor tegels in Rotterdam. U bent bij ons aan het juiste adres voor tegels voor in de badkamer, keuken, toilet, douche of op de vloer. Ook neemt onze tegelzetter u het tegelwerk graag uit uw handen.

Het werk van een tegelzetter

U verwacht dat een tegelzetter enkel tegels zet, maar dit is niet waar. Een tegelzetter kan ook de oude tegels van de wand of vloer halen en deze voor u afvoeren. Na het zetten van de nieuwe tegels, zorgen wij er altijd voor dat de ruimte waar de nieuwe tegels gezet zijn, schoon achtergelaten wordt. U hoeft dit zelf dus niets te doen, wij nemen u alles uit handen.

Ons assortiment

Wij hebben standaard diverse soorten tegels in ons assortiment. Wij hebben onze tegels voor u op een rij gezet:

-> Keramische vloertegels

-> Wandtegels

-> Natuursteentegels

-> Keukentegels

-> Badkamertegels

Tegel outlet Rotterdam 5

Mix van tegels

Tegel outlet Rotterdam 6

Keukentegels

Tegel outlet Rotterdam 7

Verschillende tegels

Tegel outlet Rotterdam 8

Natuursteentegels

Tegel outlet Rotterdam 9

Vloertegels

Tegel outlet Rotterdam 10

Badkamertegels

Tegel outlet Rotterdam 11

Keukenwand tegels

Tegel outlet Rotterdam 12

Wandtegels

Tegelzetter inhuren of zelf doen?

Het zeten van tegels is geen eenvoudige klus. Het is aan te raden om het niet zelf te doen. Tegelzetten is namelijk een vak apart. Een tegel recht op de wand of vloer krijgen is vrijwel onmogelijk als u geen ervaring of kennis hebt. Als u ons inhuurt als tegelzetbedrijf, zult u zien dat de uiteindelijke kwaliteit van het werk een stuk hoger ligt dan wanneer u het zelf doet.

Tegelzetbedrijf voor diverse werkzaamheden

U kunt bij ons voor meer diensten terecht dan enkel het tegelzetten. Wij hebben ook jarenlange ervaring met het plaatsen van plinten, egalisatie, zand cement dekvloeren en vloerverwarming. Het is ons doel om de beste kwaliteit en service te leveren.

“Onze prijzen verschillen met elk project. U kunt altijd een vrijblijvende offerte aanvragen via onze website”

Kom langs in onze tegeloutlet in Rotterdam

Bent u op zoek naar goedkope tegels? Kom dan langs in onze tegelhal in Rotterdam. Onze showroom is gevestigd in Ridderkerk. U bent van harte welkom van dinsdag tot en met zaterdag. U kunt hier al onze outlet tegels in Rotterdam zelf bekijken.

Graag telefonisch contact opnemen? Ons telefoonnummer is 0180239584. Of vul ons contactformulier in. U mag uiteraard ook direct een vrijblijvende offerte aanvragen.

Showroom

Adres

Noordenweg 67

2984 AG Ridderkerk

Contact

0180239584

verkoop@tegelhalzuid.nl

Openingstijden

Maandag

gesloten eventueel op afspraak

Dinsdag – Vrijdag

09:00 t/m 17:00u

Zaterdag

10:00u t/m 17:00u

Zondag

Gesloten

Openingstijden

Wij zijn weer helemaal geopend! U bent zonder afspraak van harte welkom in onze showroom.

© Copyright 2021 – Tegelhal Zuid

Scroll naar top