FAMILIEBEDRIJF TEGELHAL ZUID

Over ons

Over ons 3
Over ons 4

Het familiebedrijf Tegelhal Zuid

Tegelhal Zuid is een familiebedrijf dat al vier generaties lang succes boekt in Rotterdam-Zuid en omgeving. Onze familie heeft al meer dan 20 jaar ervaring in het plaatsen van vloertegels, wandtegels, plinten, egalisatie, zand cement dekvloeren en vloerverwarming. We zijn gedreven om altijd de beste kwaliteit en service te leveren voor onze klanten.

Hoe is het begonnen?

Tegelhal Zuid is klein gestart in een garage aan huis. Langzaamaan boekten we succes en zijn we gaan uitbreiden. Met als uiteindelijk resultaat: onze eigen grote showroom aan de Noordenweg 67 te Ridderkerk, onder de rook van Rotterdam.

Een warm welkom

Inmiddels zijn wij de vierde generatie die het familiebedrijf heeft overgenomen. Ons doel is om dezelfde lijn voort te zetten als onze voorgangers. Maar we willen Tegelhal Zuid wel in een nieuw jasje steken.


Wij proberen de service die onze voorouders in 1972 hebben nagestreefd aan te houden. Gelukkig beamen onze vaste klanten dit ook en mogen wij al jarenlang deze vaste klanten verwelkomen in onze showroom. Hier zijn wij erg trots op.


Het welkom heten in onze showroom doen wij standaard met potten snoep en koekjes op tafel en natuurlijk ook met koffie en thee. Wij beschouwen dit als een stukje gastvrijheid.

Klantgericht werken

Als familiebedrijf besteden wij geen werkzaamheden uit, maar voeren de werkzaamheden gezamenlijk uit. Zo hebben wij eigen tegelzetters in dienst. Wij willen zo klantgericht mogelijk werken. Daarom onderhouden wij korte lijnen met onze leveranciers.


Wij vinden het belangrijk dat een klant zich gehoord voelt. Als er wat aan de hand blijkt te zijn met onze tegelwerken, kunnen onze klanten altijd op ons terugvallen. Ons familiebedrijf staat hoog aangeschreven in Rotterdam en omgeving.

Over ons 5

Showroom

Adres

Noordenweg 67

2984 AG Ridderkerk

Contact


verkoop@tegelhalzuid.nl

Openingstijden

Maandag

Geopend op afspraak

Dinsdag – Vrijdag

09:00 t/m 17:00u

Zaterdag

10:00u t/m 17:00u

Zondag

Gesloten

Openingstijden

Wij zijn weer helemaal geopend! U bent zonder afspraak van harte welkom in onze showroom.

© Copyright 2022 – Tegelhal Zuid

Scroll naar top