FAMILIEBEDRIJF TEGELHAL ZUID

Wij zijn weer helemaal geopend!

Natuursteen Tegels

Natuursteen tegels vindt u in alle soorten, maten en bewerkingen bij tegelhalzuid.nl. Wij verkopen A-merken voor een scherpe prijs! De unieke kleur en structuur zorgen voor levendige, natuurlijke en bruisende tegels. U vindt bij ons een assortiment van unieke tegels van natuursteen voor een stijlvol interieur, van klassiek tot modern.

Caesar Slab

De vloertegels uit de serie slab zijn tijdloos, en passen door zijn natuursteen look bij ieder interieur. De serie is in 5 kleuren leverbaar: Black, Coke, Khaki, White en Silver. Leverbaar in de maten: 60×60 en 30×60

NGT Pietre Dolomiti

Pietre Dolomiti, de nieuwste collectie van NGT, heeft tinten en oppervlakken die doen denken aan de bloeiende mediterrane natuur. NGT heeft de meest geavanceerde productietechnologieën gebruikt om de charme van natuursteen, om te zetten in keramische materialen voor architectuur.

Astor Mood

Uitstraling van beton in warme tinten. Een industriële uitstraling door alle karaktereigenschappen van het beton terug te laten komen.Deze serie is mooi te combineren in het hedendaagse, moderne interieur, o.a. doordat het mooi te combineren is met hout en staal.

Natuursteen Tegels 3

Wij beloven uw tijd te respecteren

Al 50 jaar fijne service

Alles in-house

Kom langs in onze showroom

In onze showroom kunt u een zeer uitgebreid aanbod van vloertegels bekijken. Ook kunt u een kijkje nemen in onze tegel outlet. U bent van harte welkom om langs te komen. Wij gaan graag met u in gesprek over de mogelijkheden voor vloerverwarming en nieuwe tegels.

Wij gaan graag met u in gesprek over de mogelijkheden. U bent uiteraard ook van harte welkom in onze showroom. Hier kunt u eventueel direct nieuwe tegels aanschaffen. U kunt contact opnemen via onze contactpagina maar u kunt ook direct een offerte aanvragen.

Showroom

Adres

Noordenweg 67

2984 AG Ridderkerk

Contact


verkoop@tegelhalzuid.nl

Openingstijden

Maandag

Geopend op afspraak

Dinsdag – Vrijdag

09:00 t/m 17:00u

Zaterdag

10:00u t/m 17:00u

Zondag

Gesloten

Openingstijden

Wij zijn weer helemaal geopend! U bent zonder afspraak van harte welkom in onze showroom.

© Copyright 2022 – Tegelhal Zuid

Scroll naar top