FAMILIEBEDRIJF TEGELHAL ZUID

Wij zijn weer helemaal geopend!

Badkamertegels kopen Ridderkerk

Tegelhal Zuid heeft een ruim assortiment keramische tegels. Van een stoere betonlook tegel tot een warme houtstructuur tegel. Voor in de woonkamer, keuken of badkamer. Wij leveren vloertegels, wandtegels en decortegels in alle maten en kleurstellingen. 

Tegeltrends

Wij hebben alle huidige tegeltrends gepresenteerd staan in onze winkel. Denk hierbij aan betonlooktegels, houtlooktegels of natuursteenimitaties.

Ergon Cornerstone

Op zoek naar natuursteen look in een hoge kwaliteit? De Ergon Cornerstone is een complete natuursteen look serie. Diverse natuursteen looks zijn terug te vinden in deze serie.

Tegels in alle soorten, maten en kleuren.

Een woning is namelijk niet af zonder mooie vloer. De vloertegels kunnen namelijk bijdragen aan een bepaalde sfeer in huis. In ons assortiment vindt u houtlook tegels en vloertegels in alle soorten, maten en kleuren, zodat uw interieur helemaal wordt afgemaakt.

Badkamertegels kopen Ridderkerk 3

Wij beloven uw tijd te respecteren

Al 50 jaar fijne service

Alles in-house

Kom langs in onze showroom

In onze showroom kunt u een zeer uitgebreid aanbod van vloertegels bekijken. Ook kunt u een kijkje nemen in onze tegel outlet. U bent van harte welkom om langs te komen. Wij gaan graag met u in gesprek over de mogelijkheden voor vloerverwarming en nieuwe tegels.

Wij gaan graag met u in gesprek over de mogelijkheden. U bent uiteraard ook van harte welkom in onze showroom. Hier kunt u eventueel direct nieuwe tegels aanschaffen. U kunt contact opnemen via onze contactpagina maar u kunt ook direct een offerte aanvragen.

Showroom

Adres

Noordenweg 67

2984 AG Ridderkerk

Contact


verkoop@tegelhalzuid.nl

Openingstijden

Maandag

Geopend op afspraak

Dinsdag – Vrijdag

09:00 t/m 17:00u

Zaterdag

10:00u t/m 17:00u

Zondag

Gesloten

Openingstijden

Wij zijn weer helemaal geopend! U bent zonder afspraak van harte welkom in onze showroom.

© Copyright 2022 – Tegelhal Zuid

Scroll naar top